HLR PROFFSEN

Vi utbildar företag och föreningar inom hjärt- och lungräddning, första hjälpen, Barn HLR, brandkunskap och Heta Arbeten.

Det gör vi genom att utföra kurser på plats hos företag eller i vår utbildningslokal. Med våra instruktörer och det nätverk vi samarbetar med så täcker vi hela Sverige och kan alltså hålla företagskurser på rikstäckande områden. Vi säljer även material och produkter inom dessa områden. T.ex hjärtstartare, väggfästen, bärväskor, första hjälpen-produkter m.m. På våra kurser följer vi HLR rådets riktlinjer vilket innebär att du kan försäkra dig om att du får en kvalitetssäkrad kurs som följer de aktuella riktlinjerna.


Uppdatera dina HLR kunskaper

Vi vet aldrig när en olycka är framme, och kunskaper i HLR kan därför vara skillnaden mellan liv och död. En HLR utbildning bör repeteras varje år och är något som alla människor bör lära sig. Många företag har valt att löpande anordna HLR kurs för sina anställda för att repetera eller lära ut första hjälpen till sina anställda. Eftersom ett hjärtstopp är omöjligt att förutse bidrar löpande utbildning till en säkrare arbetsplats.